Jedna paní povídala

Klimatické změny ovlivněné člověkem jsou propagandou Spojených států,  kdy se takto snaží uvalit globální daň, ač propojení mezi lidskou aktivitou a  klimatickými změnami jsou pouhou teorií, která není nijak vědecky prokázaná.

„Jsme první generace, která vážně pociťuje důsledky změn klimatu, a poslední, která ještě může běh událostí citelně ovlivnit,“ řekl v emotivním projevu Barack Obama. Mimo jiné vykreslil před posluchači vizi budoucnosti v případě, že by se lídři k žádným zásadním činům neodhodlali. Podle něj by to znamenalo, že některé země by skončily pod hladinou oceánu, jiné by trpěly katastrofálními povodněmi, suchy a neúrodou.

Co mě to v té škole jen učili.  Čtu:  Globální oteplování je především problém příliš oxidu uhličitého CO2 v atmosféře-který působí deku zachycování tepla a oteplování planety. Tato informace která se troubí do světa mě byla vtloukána do hlavy ve škole ale jinak.

CO2 je plyn kterého je v atmosféře v průměru 350 PPM  (part per mil.) Je těžší než kyslík a tak se pěkně drží u země a ve srovnání s ostatními plyny je ho poměrně málo. Tento plyn je hybnou silou flory. Bez tohoto plynu nemůže vegetace existovat. Rostliny (část nad zemí) během slunečního svitu vdechují CO2 a vydechují kyslík. Kořeny rostlin jsou závislé na kyslíku, proto kypříme zeminu.

Za plného slunečního svitu 5000 lumen zvládne vegetace  lehce 1800 PPM CO2 a  schopnost růstu se několika násobně urychlí. V komerčních sklenících se dokonce CO2 uměle vyrábí.

Oteplování a ochlazování planety je přirozený proces, který lidstvo nemůže příliš ovlivnit.  Horší je odpad kterého dokážeme udělat neskutečné množství.

Doporučuji zhlédnout film: Great Global Warming  Swindle , kde  vědci zvučných jmen tento podvod vysvětlují.

 

 

 

 

Autor: Josef Kouba | úterý 1.12.2015 7:18 | karma článku: 18,77 | přečteno: 409x
  • Další články autora

Josef Kouba

Holubáři 2

19.9.2022 v 22:02 | Karma: 0

Josef Kouba

Holubáři I.

6.7.2022 v 3:57 | Karma: 0

Josef Kouba

Něco se muselo stát

26.6.2022 v 17:23 | Karma: 14,84

Josef Kouba

Co dnes kolem sebe vidím

23.4.2022 v 10:03 | Karma: 0