Historii píší vítězové

4. 01. 2016 7:35:45
Historikům je dovoleno to, co si ani bohové nemohou dovolit – překroutit i to co se již stalo. Pravda však vždy vyjde na povrch. Bohužel to trvá i mnoho desítek let. To co zde prezentuji. Posuďte sami.

Dodnes 99% lidí nezná pravdu, jak dokonale je překroucená historie začínajíc křesťanstvím, válkami a revolucemi konče vůdci židovského národa.

Měl jsem možnost přečíst i poslechnout přednášku Benjamína H. Freedmena z roku 1961 z jeho vystoupení ve Washingtonu D. C. V hotelu Willard na žádost tehdy nacionalistického deníku COMMON SENSE. Tento pán s popudu svědomí vystoupil s židovské obce a věnoval nemalou část svého majetku na odhalení okolností první a druhé světová války. Pan Freedmen pracoval s lidmi jako, Bernard Baruch, Samuel Uttermyer, Woodrow Wilson, Franklin Roosevelt, Joseph Kennedy, John F. Kenedy atd.

Zde je volný překlad:

Zde v Americe židé a jejich corelogios mafia kompletně převzali kontrolu nad vládou USA. Židé byli a jsou absolutními monarchy této země. Dovolte mě vysvětlit co se stalo, zatím co jste spali.

První světová válka začala v létě 1914. Na jedné straně byla Anglie, Francie a Rusko. Na druhé Německo, Rakousko-Uhersko a Turecko. Německo šlo do války jako poslední.

V druhém roce války Německo válku vyhrálo. Německé ponorky byli překvapením celému světu a kompletně uzavřeli cestu v Atlantiku dodávkám Anglickému vojsku. V Angličtí dřevění vojáčci byli bez munice a o hladu. Francouzi přišli o 600 tisíc mladých květů kteří bránili Verdum a Somme. Ruská vojska dezertovala. Ruští vojáci odhazovali svoje hračky a vraceli se domů.

Do této chvíle nepadl na Německé půdě ani jedem výstřel a ani jeden nepřátelský voják nepřekročil hranice Německa. Němci navrhli Anglii mír. Navrhli Anglii dohodnout se na podmínkách míru kterému advokáti říkají, Status quo ante basis. Znamená to: Skončíme válku, necháme to tak jak to bylo na začátku války a jdeme domů.

Angličané v létě 1916 chtěli přistoupit na mír, neměli jinou možnost. Buď přistoupit na podmínky a nebo válku prohrát. Nyní pozor. Židé z východní Evropy a Německa přišli za Angličany s návrhem že nemusí kapitulovat, že válku můžou vyhrát. Mi můžeme přesvědčit Američany aby do války šli s vámi, ale pod jednou podmínkou. Pokud vyhrajete musíte slíbit, že dostaneme Palestinu.

Jednoduše řečeno, uzavřeli s Angličany obchod. Anglie neměla právo slibovat Palestinu židům. To bylo stejné jako by Amerika slíbila Japonsko Maroku. Židovští bankéři jako Kuhn Loeb a další bankéři podporovali Německo, pocházeli z Německa a přáli si vítězství. Nenáviděli Rusko a Angličanům a Francouzům řekli pokud jste spojenci Rusů, nepůjčíme dolar.Tito samí židé jak se dozvěděli o Palestině šli do Anglie udělat kšeft.

Krátce po té USA vstoupili do války jako spojenci Anglie. USA bylo do té doby pro Němce nakloněné, protože židé ovládali skoro všechny noviny. Z dobrých Němců se najednou stali zlí Němci protože údajně stříleli i sestry červeného kříže a jiné lži. Nejvděčnějším esem pro židovskou mafii byl president USA Woodrow Wilson, sám byl žid a vyhlásil hned válku Německu.

USA neměli žádný důvod jít do války a do dnes nikdo neví proč do války šli. Jediný důvod byla Palestina pro židy. Hned po tom židé začali pracovat na dokumentu jež měl název Balfour Declaration, což bylo falešné jako třídolarová bankovka.

USA na straně Anglie porazili Německo. Válka skončila a Němci přišli do Paříže na mírovou konferenci a tam bylo i 117 židů v čele s Bernardem Baruchom. Jak to vím? Byl jsem mezi nimi, vím co se stalo. Když židé začali parcelovat Německo a Evropu, židé se sami ozvali, co Palestina pro nás. Zde se poprvé Němci dozvěděli pravdu o celé této hře a proč mají vlastně platit hrůzostrašné poválečné odškodné protože židé chtěli Palestinu za každou cenu. Do té doby bylo pro židy nejlepší Německo, bylo pro ně zlatým dolem. To co udělali židé Němcům byla strašná zrada.

Představte si, že USA by byli ve válce se Sovětským svazem, USA by vyhrávali a navrhli Sovětům mír. Ale najednou přijde Čína na pomoc Sovětům a válku vyhrají. Představte si co by se stalo Číňanům kteří žijí v USA. Ani jeden by nezůstal na živu. Jak se měli Němci zachovat k židům?

V roce 1905 nepodařený komunistický převrat v Rusku vedený židmi byl pro ně pohromou. Museli utíkat z Ruska a Němci jim otevřeli brány. Zde zase vidíte charakter chamtivých a hloupých židů. V okamžiku jak mohli něco získat zaprodali Němce. Avšak ani po první světové válce se židům nic nestalo. Němci neměli chuť na židovskou krev, viděli vtom jen politiku.

Zde musím něco říci. V době Francouzské revoluce mělo Německo 300 malých států. Tři sta politických stran. V době Napoleona a Bismarka byli sloučeni v jedem stát. Za 50 let se vyšplhali na světovou velmoc. Anglie nebyla schopna konkurovat Německu. Co to mělo za následek? Dohoda mezi Anglií, Francií a Ruskem, srazit Německo na kolena. Neexistuje žádný historik na světě aby našel jeden reálný důvod proč tyto tři státy chtěli vymazat Německo z mapy.

I když Němečtí politici věděli o zrádné dohodě židů s Angličany nic se jim nestalo, ani vlas se jim nezkřivil na hlavě. A to ještě v roce 1933 kdy většina komunistů byla pozavíraná za záškodnickou činnost. Zde musím říci že 98% komunistů byli židé. Židé z Ameriky vyslali do Německa v roce 1933 Cordella Hulla, aby zjistil v jakých podmínkách jsou jejich spolubolševici ve vězení. Pan Corcella Hulla je našel ve velmi dobrém stavu. S komunisty byli ve vězení i kněží kteří měli konty se svobodnými zednáři a členové minovládních organizací a spekulanti.

Zde zase musím říci co se dělo v Německu v letech 1918-1919. Komunisti Rosa Luxenburg a Karl Liebknecht se skupinou židů v Bavorsku převzali na několik dní moc. Císař utekl do Holandska, protože se bál že komunisti ovládnou Německo a stihne jej osud Ruského cara. Když byla komunistická hrozba potlačena, židé se snažili dostat zpět na ty samé posice jaké měli předtím a ještě stále je Němci brali jako své, nikomu se nic nestalo. Ve třicátých letech bylo v Německu 80-90 milionů obyvatel a jen 460 000 židů. Židé kontrolovali noviny, ekonomiku protože přišli do Německa s levnými penězi v době kdy jejich CO- relios židovská mafie devalvovala na burze Německou marku a skoupili vše co se dalo.

Tato židobolševická mafie se snažila držet tuto zradu v tajnosti a doufali, že se to Němci nikdy nedoví. Když se v roce 1933 dostali k moci Národní socialisté, byli židé zbaveni všech pozic ve vládě a městských úřadech. Němci začali čistit stát od židovské korupce, bank, nevěstinců, prostituce a ostatních parazitních praktik.

Židovská mafie svolala kongres v Amsterdamu a nařídili Němcům: Vyhodit Hitlera a vrátit židům vládní pozice které měli před tím, ať to byl komunista či ne. Vše vrátit tak jak to bylo před tím. Dovedete si představit co jim Němci vzkázali. Poslali je do pekla, kam patří.

Co udělali židé?

Když Němci ignorovali židy a jejich rozkaz z Amsterdamu, šéf kongresu Samuel Umtermyer se vrátil do New Yorku. Vešel do židmi ovládaného rádia Columbia Brodcasting které mělo vysílaci signál po celých Spojených státech. V přímém rozhlasovém vysílání vyhlásil HOLY WAR -svatou válku židů proti Německu. Vyhlašujeme válku všem Němcům. Vyhlašujeme Němcům globální bojkot, neboť jejich ekonomika je založena na exportu. Dvě třetiny potravin se do Německa dováželo. Kdyby Němci přestali vyvážet, dvě třetiny obyvatel by hladovělo. Pan Umtermyer žádal sterilizaci žen a mužů celé Německé populace. Umtermyer prohlašoval že je to jejich sebeobrana.

Veškerý Německý export byl bojkotovaný. Obchody v USA které prodávali Německé zboží jej museli vyhodit na smetiště či pálit na ulicích. Obchody které odmítli bojkot byli demolované.

Židé pochodovali před obchodem Macys v New Yorku s plakáty Němci jsou vrazi, Hitler je vrah atd. Obchody vyhodili zboží za miliony dolarů, skoro celý svět bojkotoval Německo a Němci je ještě stále nechali doma na pokoji.

Čeho je moc toho je moc. Němci si řekli, kdo jsou vlastně ti Židé a co vlastně chtějí. Každý židovský obchod byl označen satanskou šesticípou hvězdou, (tato hvězda není hvězdou Davida, je to hvězda SATANA) a Němci bojkotovali všechny Židovské obchody.

Bojkot pokračoval až do roku 1938. kdy žid s Polska vešel do Německé ambasády ve Francii a zastřelil Německého úředníka. Po tomto incidentu si Němci přestali s Židy hrát a žádali ať dobrovolně opustí Německo. I tak všichni neodešli, ne každý chtěl do Palestiny.

Zde zase musíme vědět jak vypadala mapa Německa po první světové válce. Část Německa zvaná Východní Prusko bylo odřezané od Německa takzvaným Dazing (Gdanský) koridorom, kde židé vybudovali Legue of Nations v západním Prusku, skoro jako dnes OSN. Německo žádalo Polsko o přístupovou cestu do východního Pruska. Poláci na podnět Anglie a Francie nechtěli Němcům umožnit ani o tom vyjednávat. A navíc Polští komunisti spolu se sovětskou NKVD, začali vraždit Pruské Němce, a vyhánět je. Povraždili přibližně 57 tisíc, žen, mužů a dětí, málokdo o tom dneska ví.

V listopadu 1933 USA uznali SSSR a začali se chovat k němu velice přátelsky. Němci věděli, že na ně přijde řada brzy, proto chtěli Německo budovat silné, čelit této hrozbě z východu a západu. Národní socialisté v Německu dobře věděli, že 40 000 Židů z New Yorku v roce 1917, udělalo převrat v Rusku a za finanční pomocí USA ovládli celé Rusko a mordovali křesťany po milionech.

USA dneska v roce 1961 vydávají 85 miliard na zbrojení. Proti komu? Proti 40 tisícům Chazarský židů, kteří stále dneska vraždí křesťany v Rusku a kontrolují mnoho zemí na světě.

Proto já Benjamín Freedman jmenuji židy odpovědnými za První a Druhou Světovou válku. Třetí světová válka bude jejich dílem, tak se mějte na pozoru a neposílejte své syny do války, jako ti co zemřeli v těch dvou strašných válkách a nevědí proč. Pro pár chamtivých, krvelačných židů, aby získali Palestinu za každou cenu.

95% dnešních Židů jsou Chazaři a jejich předkové nikdy nevkročili nohou do nynější Palestiny. Chazaři jsou mongolsko-asiatská rasa. Jejich domovem, byl Čínský Turkestán, až v roce 740 n. l. přijali židovství a jejich jedinou religijnou knihou je Babylonský Talmud, což je odporná kniha plná zvěrstev. Říkají si, že jsou židé, ale i to slovo žid – jew, judaism, zde Semité, nedává smysl, jsou to jen slova, beze smyslu. Slovo antisemitismus, je židovský vynález. Přišli s ním poprvé, kdy se rozhodli dostat Palestinu a odpoutat pozornost od slova žid a svést to na sionisty a křesťané jim nato skočili. Žid je žid a sionismus je jen slovo. Je to jen slovní hra, mějte se na pozoru před nimi, dost teklo nevinné mladé krve, pro shromáždění satanovo.

Benjamin H. Freedman 1961 speech – YouTube

Co dodat, peníze a moc v současné době nadále rozděluje národy na přátelské a nepřátelské a třetí světová válka klepe na dveře a to vše jen kvůli chamtivosti po moci a penězích.

Autor: Josef Kouba | pondělí 4.1.2016 7:35 | karma článku: 19.92 | přečteno: 1888x

Další články blogera

Josef Kouba

Holubáři 2

Kamarád Jirka Levý bydlel v domku kousek od řeky Malše, kde u jezu bylo príma koupání a v zimě mohl pozorovat pana Knapa, který koupání vynechal jen když táhly ledy.

19.9.2022 v 22:02 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 25 | Diskuse

Josef Kouba

Holubáři I.

S kamarádem Jirkou Levým chodíme do osmé třídy. Dnes jsme do školy nešli. Stojíme na zadní straně největšího kostela v Chebu před malým otvorem. Byl podobný těm jimž se házelo uhlí do sklepa. Propátrali jsme okolí, všude klid.

6.7.2022 v 3:57 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 13 | Diskuse

Josef Kouba

Něco se muselo stát

Napřed se rozsypala pevná hráz míru a socialismu, po něm i sám hrázný, Sovětský svaz. Táborníci míru a socialismu najednou neměli s kým na věčné časy a nikdy jinak, tak šli každý po svém na ZÁPAD.

26.6.2022 v 17:23 | Karma článku: 14.23 | Přečteno: 811 | Diskuse

Josef Kouba

Co dnes kolem sebe vidím

V liberální společnosti, svoboda slova ve skutečnosti znamená velice omezené pole názorů. Lidé si toto neuvědomují. Pokud se dostanete mimo toto dovolené pole, tak jste prohlášeni za dezinformátory, blázny nebo Vás potrestají.

23.4.2022 v 10:03 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 38 | Diskuse

Další články z rubriky Ostatní

Milan Šupa

Čerpejme sílu ke vzestupu z prožití reality Ducha

Myslím, tedy jsem! Tato slova jsou lež! Jsou omylem! Kdo je akceptuje, sází na falešnou kartu a promrhává svůj život. Ztotožňování vlastní jsoucnosti s rozumem a myslí je tou největší tragédií, která nás může postihnout.

28.3.2024 v 16:13 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 12 | Diskuse

Jiří Herblich

Slovo, které radí člověku je Božské tím, že chápe princip Božství

Kdo najde slovo své jako Božské tím, že uvěří. Ten najde slovo společné jako svoje a bude to slovo Boha v člověku.

28.3.2024 v 6:28 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 22 | Diskuse

Yngvar Brenna

Jakou chcete budovat společnost aneb pryč s Velikonocemi

Skutečně je to něco, za co máte utrácet peníze i čas a úsilí, abyste ty dopady potírali, či alespoň pokoušeli, byť zcela marně, zmírnit? Přece jde o to, jakou chcete budovat společnost.

28.3.2024 v 1:56 | Karma článku: 14.26 | Přečteno: 268 |

Jan Andrle

Nový oblek

Jak slíbil, tak udělal. Sliby se mají plnit, že. A já to stihnu nejen do vánoc, ale dokonce do velikonoc. Tady to je, přátelé blogeřníci.

27.3.2024 v 22:17 | Karma článku: 19.10 | Přečteno: 456 | Diskuse

Olča Vodová

zdánlivě zadarmo

(svoje slunce si musíme najít sami, pokud ho nemůžeme najít, hledejme ho v sobě...,svoje slunce si musíme najít sami, pokud ho nemůžeme najít, hledejme ho v sobě...)

27.3.2024 v 21:18 | Karma článku: 5.18 | Přečteno: 112 | Diskuse
Počet článků 108 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 743

Povídky ze svého pestrého života jsem začal psát ve svých šedesáti letech na doporučení přátel.Žiji již 30 let v Kanadě BC. Se zájmem sledují politické dění v Čechách.

Rána pro britskou monarchii. Princezna Kate má rakovinu, chodí na chemoterapii

Britská princezna z Walesu Kate (42) se léčí s rakovinou. Oznámila to sama ve videu na sociálních sítích poté, co se...

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...