Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Celkem souhlasím s tím, že USA hraje špinavou hru. Jeji tajné síly odposlouchávají celý svět včetně stoupenců. Mám za to, že rozehráli takřka neprůhlednou partii na postupný rozklad evropské civilizace. První krok byla podpora osvobozovacího boje v Africe, odkud vyhnali kolonizátory. USA počítala s rozvratem afrických států a s hromadnou migrací do Evropy. USA neustále poukazuje na rasismus v Evropských zemích a stojí na straně zjevných protispolečenských příživnických skupin. Postarala se o zrušení trestu smrti. Vnutila evropským státům i tolerantní přístup k jinak sexuálně orientovaným jedincům. S cílem oslabit světovou ekonomiku zosnovala celosvětovou krizi. Co dokáže, dokládá i zvolení Havla prezidentem. Dnes Ukrajina. Prostě platí, co si umane, to uskuteční. Sobecky a bezohledně.

3 7
možnosti

J87i28ř33í 21T77o41m79e66š

31. 5. 2014 22:40

Podpora osvobozovacího boje je najednou špatná, to je vše totální guláš, osvobozovací boj podporovali do rozpadu SSSR převážně Sověti, Američani většinou dodávali hospodářskou pomoc svým vyvoleným zemím.

2 0
možnosti
Foto

Co je to ,,podpora osvobozovacích bojů". Třeba ,,vývoz revoluce"? Či podpora toho, či onoho režimu s cílem získat pokud možno rozhodující vliv?8-o;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 108
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 906x
Povídky ze svého pestrého života jsem začal psát ve svých šedesáti letech na doporučení přátel.Žiji již 30 let v Kanadě BC. Se zájmem sledují politické dění v Čechách.

Seznam rubrik