Diskuse

Rok 2035

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Z dnešních zpráv z USA.

7000 tisíc studentů po návratu do středních škol je v Missouri je pozitivních na covid. Z novinových zpráv. Následuje dlouhý seznam simptomů na c-19. Není nutné 20 různých příznaků nemoci jmenovat, jsou úplně stejné jako při nákaze chřipkou. Akorát černající nehty na nohou, no to snad ne.

Tomu říkám vymývání mozků. :-(

0 1
možnosti
LJB

Tobe ho vymyli dokonale tvurci konspiracnich teorii, ty sYmptome!

0 0
možnosti
Foto

Snížení rozsahu trhu z 6 miliard jedinců na jednu miliardu by se dotklo především míry akumulace bohatství té vraždící elity. Vytloukání nadhodnoty z šestinásobku obětí je značně snadnější než tutéž masu nadhodnoty vytlouci z několika přeživších jedinců.

1 0
možnosti
Foto

Jedná se o zdroje, 160 milionů lidí ročně zemře ale 320 milonů se narodí. Takže jak budoucí generace zvládnou 20 miliard lidí tak aby se všichni najedli a měli střechu nad hlavou. ?

0 0
možnosti
Foto

Jen otázka? Kolik vašich známích ve vašem okolí zemřelo stoprocentně na C-19. Ne statistiku z TV. V mém okolí v přibližném počtu 150 známích nikdo! Dva znich odeši na věčnost selháním srdíčka. V mejlové korespondenci se ptám podobnou otázkou..

Jaké překvapení. Odpověd zní, doposud nikdo. Zázrak!;-D

0 1
možnosti
LJB

Ty uz ses takovy narodil nebo se ti ten uraz stal az nyni?!

0 0
možnosti
OZ

Přesně! Tu Einsteinovu větu si lze opakovat při každém vašem dílku...

0 2
možnosti
Foto

a pří každém vašem diskusním příspěvku.

1 1
možnosti
  • Počet článků 108
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 906x
Povídky ze svého pestrého života jsem začal psát ve svých šedesáti letech na doporučení přátel.Žiji již 30 let v Kanadě BC. Se zájmem sledují politické dění v Čechách.

Seznam rubrik