Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Jedna věc je jistá, že se něco chystá.

 Dnes přišla informace od přítele jež mi neposílá žádné blbosti. Je od člena Strategické plánovací komise Kanady, jež řídí přímo sám pan Trudeau. Po přečtení jsem zalapal po dechu. Ono to s tím Covidem jen tak lehce neskončí. 

Člen komise o Trudeau Covid plánu na rok 2021

 Jsem členem výboru Liberální strany Kanady. Chci vám poskytnout velmi důležité informace. Sedím v několika výborech, ale informace, které poskytuji, pocházejí od výboru pro strategické plánování (který je řízen PMO).

Musím začít tím, že řeknu, že to nedělám rád, ale musím. Jako Kanaďan a co je důležitější jako rodič, který chce lepší budoucnost nejen pro mé děti, ale i pro ostatní děti. Dalším důvodem, proč to dělám, je to, že zhruba 30% členů výboru není spokojeno se směrem, kterým ubírá Kanada, ale naše názory byly ignorovány. Dali nám jasně najevo, že plánované cíle nic nezastaví.

Plán a cíl byl stanoven PMO a je následující:

– Postupné zavádění sekundárních omezení a  blokování na základě postupného zavření všech městských  oblastí, rozšířením směrem ven. Očekává se do listopadu 2020.
- Rush akvizice (nebo výstavba) izolačních zařízení v každé provincii.  Očekává se v prosinci 2020.
 

– Denní nové případy COVID-19 budou přerůst nad rámec kapacity testování, včetně zvýšení počtu úmrtí souvisejících s COVID po stejných růstových křivkách. Očekává se do konce listopadu 2020.
 

– Úplné sekundární uzavření (mnohem přísnější než omezení první a druhé fáze). Očekává se do konce prosince 2020 – začátkem ledna 2021 – reforma a rozšíření programu nezaměstnanosti, které mají být převedeny do univerzálního programu základního příjmu. Očekáváme do Q1 2021.
 

– Předpokládaná mutace COVID-19 a/nebo koinfekce sekundárním virem (označovaná jako COVID-21), která vede ke třetí vlně s mnohem vyšší úmrtností a vyšší mírou infekce. Očekává se do února 2021.
 

– Denní nové případy covid-21 hospitalizací a COVID-19 a COVID-21 související úmrtí překročí kapacitu zdravotnických zařízení. Očekávané Q1 – Q2 2021.
 

– Budou implementována rozšířená omezení (označovaná jako Třetí omezení). Budou zavedeno úplné omezení cestování(včetně mezi provincií a mezi městy). Očekávané Q2 2021.
 

– Přechod jednotlivců do univerzálního základního příjmu programu. Očekává se v polovině Q2 2021.
 

– Předpokládané rozklady v dodavatelském řetězci, nedostatek zásob a velká ekonomická nestabilita. Očekává se podzim 2021.
 

– Nasazení vojenského personálu do hlavních metropolitních oblastí, jakož i na všechny  hlavních silnic za účelem vytvoření kontrolních stanovišť. Omezení cestování a pohyb. Očekáváme ve 3 kvartálu  2021.

  Co nám bylo řečeno, že  cílem je kompenzovat obyvatele a zmírnit ekonomický kolaps v mezinárodním měřítku, že federální vláda se chystá nabídnout Kanaďanům celkové oddlužení. Jak to funguje: federální vláda nabídne občanům kteří jsou zadlužení, zbavit je všech osobní dluhů (hypotéky, půjčky, kreditní karty, atd.),  

Všechny finanční prostředky budou poskytnuty do Kanady MMF v rámci toho, co se stane známý jako program World Debt Reset. 

Výměnou za přijetí tohoto celkového dluhového zpročtění by jednotlivec ztratil vlastnictví veškerého majetku navždy. 

Jednotlivec musí souhlasit s očkováním na  COVID-19 a COVID-21 a obdrží zdravotní Kanadský Health Pass, jež mu umožní neomezené cestování.

 Členové výboru se ptali, kdo by se stal vlastníkem propadlého majetku a majetku v tomto scénáři a co by se stalo s věřiteli nebo finančními institucemi, bylo nám jednoduše řečeno, "World Debt Reset program bude zpracovávat do všech detailů". 

Několik členů výboru se také ptalo, se stane s jednotlivci, pokud odmítnou podílet se na programu World Debt Reset, nebo HealthPass, nebo očkování. Odpověď kterou jsme dostali byla velmi znepokojující. 

V podstatě nám bylo řečeno, že je povinností naší komise abychom zajistili, že se to nikdy nestane. 

Bylo nám řečeno, že bude v nejlepším zájmu jednotlivců k účasti. Když několik členů výboru neúnavně tlačilo, aby dostali korektní odpověď, bylo nám řečeno, že ti, kteří by odmítli, budou žít pod omezeními na neurčito. A že v krátkém časovém období, kdy více Kanaďanů přejde do programu odpuštění dluhů,  a ti, kteří odmítnou se zúčastnit, budou považováni za riziko pro veřejnost a budou přemístěn do izolašních zařízení. 

Poté, co v těchto zařízeních budou, dostanou dvě možnosti.  Podílet se na odpuštění dluhového program a být propuštěni, nebo zůstat na neurčito v izolaci zařízení v rámci klasifikace vážného rizika pro veřejné zdraví a veškerý jejich majetek bude zabaven.

Takže si jistě dokážete představit, že po vyslechnutí toho všeho, se jednání změnilo v docela vášnivou diskuzi a eskalovalo se nad rámec toho, čeho jsem kdy byl svědkem. 

Nakonec to bylo naznačeno PMO, že se celá agenda se bude pohybovat vpřed bez ohledu na to, kdo s ní souhlasí, či ne. Že se Kanaďané přizpůsobí a ve skutečnosti, že všechny národy budou mít podobné plány a agendy.  Že musíme využít situací, které máme před sebou, abychom podpořili změnu ve větším měřítku blaho všech.

 Členové, kteří byli proti, a kladky znepokojivé otázky, a příklady, které by z takové věci vyvstaly, byli zcela ignorováni. Naše názory a obavy byly ignorovány. Bylo nám prostě řečeno, abychom to jednoduše udělali.

Vše, co vím, je, že se mi to nelíbí, a myslím, že  Kanaďané kráčí do temné budoucnosti.  

PS: Je to přeloženo horkou jehlou, omlouvám se. Kdo vládne angličtinou nechť použije odkaz.  Odkaz.https://thecanadianreport.ca/is-this-leaked-memo-really-trudeaus-covid-plan-for-2021-you-decide/

Autor: Josef Kouba | čtvrtek 22.10.2020 23:25 | karma článku: 20,62 | přečteno: 841x
  • Další články autora

Josef Kouba

Holubáři 2

Kamarád Jirka Levý bydlel v domku kousek od řeky Malše, kde u jezu bylo príma koupání a v zimě mohl pozorovat pana Knapa, který koupání vynechal jen když táhly ledy.

19.9.2022 v 22:02 | Karma: 0 | Přečteno: 26x | Diskuse| Společnost

Josef Kouba

Holubáři I.

S kamarádem Jirkou Levým chodíme do osmé třídy. Dnes jsme do školy nešli. Stojíme na zadní straně největšího kostela v Chebu před malým otvorem. Byl podobný těm jimž se házelo uhlí do sklepa. Propátrali jsme okolí, všude klid.

6.7.2022 v 3:57 | Karma: 0 | Přečteno: 14x | Diskuse| Poezie a próza

Josef Kouba

Něco se muselo stát

Napřed se rozsypala pevná hráz míru a socialismu, po něm i sám hrázný, Sovětský svaz. Táborníci míru a socialismu najednou neměli s kým na věčné časy a nikdy jinak, tak šli každý po svém na ZÁPAD.

26.6.2022 v 17:23 | Karma: 14,84 | Přečteno: 814x | Diskuse| Ostatní

Josef Kouba

Co dnes kolem sebe vidím

V liberální společnosti, svoboda slova ve skutečnosti znamená velice omezené pole názorů. Lidé si toto neuvědomují. Pokud se dostanete mimo toto dovolené pole, tak jste prohlášeni za dezinformátory, blázny nebo Vás potrestají.

23.4.2022 v 10:03 | Karma: 0 | Přečteno: 39x | Diskuse| Ostatní

Josef Kouba

Mnozí znás nevěřili, že se Rusko chystá napadnout Ukrajinu.

Ale po mnoho let lidé od politických expertů až po světové lídry varovali, že expanze Západu v rámci NATO směrem k Ukrajině vyústí přesně v to co se děje nyní.

13.3.2022 v 19:18 | Karma: 0 | Přečteno: 60x | Diskuse| Ostatní
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Moderní lichváři připravují o bydlení dlužníky i jejich příbuzné. Trik je snadný

18. dubna 2024

Premium Potřebujete rychle peníze, pár set tisíc korun a ta nabídka zní lákavě: do 24 hodin máte peníze na...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

Místo do šrotu do opravny. Směrnice EU prodlouží záruku a zakážou „kazítka“

24. dubna 2024

Premium Do budoucna by měla být oprava rozbitých a porouchaných domácích spotřebičů jednodušší. A stejně...

Ignorovat, nebo demaskovat? Německá média řeší, jak informovat o AfD

24. dubna 2024

Premium Je to teď horké téma. Německá mainstreamová média stojí před volbou, nakolik a jakým způsobem...

Šibal z Prahy podmázl průvodčího, s Lorenovou v negližé předběhl konkurenci

24. dubna 2024

Seriál Byla teprve na začátku kariéry, ale fotografové na ni už stáli fronty. Snímek mladičké Sophie...

Ukrajinská policie zadržela šest Čechů za telefonické podvody z Oděsy

23. dubna 2024  21:25

Ukrajinské úřady oznámily zadržení devíti členů zločinecké organizace včetně šesti Čechů, kteří z...

Akční letáky
Akční letáky

Všechny akční letáky na jednom místě!

  • Počet článků 108
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 906x
Povídky ze svého pestrého života jsem začal psát ve svých šedesáti letech na doporučení přátel.Žiji již 30 let v Kanadě BC. Se zájmem sledují politické dění v Čechách.

Seznam rubrik