Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Občané mají být aktivnější a hlídat si své hodnoty. Příklad jsou některá  bytové družstva, lidi svěří vedení svůj byt, ale mnohdy se nezajímají jak družstvo hospodaří ... . Přílišná politika státního hlídače, jednak přináší velký byrokratický aparát a jednak obrovskou zátěž v podobě nespočtu zákonů, norem, předpisů, vyhlášek, nařízení a k tomu už jen právníky ... . Problém je spíše jindy, na místo aby se zde konečně nastartoval proces vlastní odpovědnosti a sebe zajištění, tak se hledají pořád cestičky jak těžit z toho co zde zůstalo a nabírá to na drsnějších obrátkách ... .

0 2
možnosti

Z56d67e16n31a 27K17o30č45í

26. 6. 2013 11:09

Občan se nesmí bát o svůj majetek, pokud jej řádně nabyl - a stát jej svým neřádem o něj nesmí připravit !!!!:-P

0 0
možnosti

Vy si myslíte, že současní politici hodlají přejít na krádeže nemovitostí? 3 roky je docela dlouhá doba, aby člověk zareagoval. Není problém si aktuální údaje zkontrolovat na internetu každý den, zabere to možná minutu?

0 2
možnosti

to snad nemyslíte vážně, přece žádný zápis bez souhlasu a podpisu vlastníka nemůže platit.

0 0
možnosti

Je to úplně v souladu s nynějším stavem v České republice, kdy se pouze snaží jeden občan odrbat druhého - nic nového pod sluncem

2 0
možnosti

Nevím, Jene, jestli nemluvíš jen za sebe a za sebe rovné. Já kupřikladu nikoho odrbávat nechcu - a že znám takovéch, jako su já, hofa. Zato dobře vím, kterým činnostem se věnují a na kterých místech sedí ti, kteří z toho odrbávání žijí více než dobře. Ale nenazýval bych je občany.

0 1
možnosti

P34e72t53r 33M71o65o44s

28. 5. 2013 0:27

Byl by odkaz na zmíněný zákon, nejlépe přímo na Sbírku zákonů České republiky online v elektronické podobě? Pakliže se věc zakládá na pravdě, je to minimálně na podání hromadné stížnosti k Ústavnímu soudu...

4 0
možnosti
  • Počet článků 108
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 906x
Povídky ze svého pestrého života jsem začal psát ve svých šedesáti letech na doporučení přátel.Žiji již 30 let v Kanadě BC. Se zájmem sledují politické dění v Čechách.

Seznam rubrik