Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J47a26r10a 85R69a48n75k

10. 9. 2015 0:50

A jeste mi neco soudruhu Koubo povidejte:

http://www.theguardian.com › World › Syria

The Guardian

May 22, 2014 - Russia and China have vetoed a draft UN resolution calling for the crisis in ... time Russia had blocked a security council resolution on Syria, ...

Russia and China veto UN move to refer Syria to ICC - BBC ...

http://www.bbc.com/.../world-middle-east-27...

British Broadcasting Corporation

May 22, 2014 - Russia and China veto a UN Security Council resolution that would have referred the conflict in Syria to the International Criminal Court.

0 0
možnosti
JK

Máte pravdu. Proto tedy nevím, proč žijete v Kanadě. Předkové vašich hostitelů se totiž podíleli na brutálním vyhlazení většiny původních obyvatel...;-D Pak máte sedět na zadku mezi svými kamarády v Česku, nadávat na všechno a sledovat Aeronet a Novu.:-)

1 0
možnosti
JR

J22a78r26a 88R19a64n66k

4. 9. 2015 23:58

Uz se nas zde nekolik divi, ale prislo sem i dost agentu, ale mame dobrou policii R^vsak on aeronet casto cte, obcas se zde posilaji e-maily mezi kamarady;-)

0 0
možnosti
MS

Proč bychom na ně měli vzpomínat ? Vždyť oni nám tady zůstanou. :-)

0 0
možnosti
VV

Udivuje mne, ze po 35-ti letech zivota mimo Ceskou Republik verite necemu takovemu jako aeronet.

1 0
možnosti
JR

J59a71r84a 61R60a91n38k

10. 9. 2015 0:47

Zrejme byl komunista a nejakym zpusobem se mu povedlo.....da se to lehce zjistitRv

0 0
možnosti
Foto

Může vyvstat otázka, zda se dají lidé té či oné rasy, kultury nebo přesvědčení takto jednoduše a plošně hodnotit, když jsou na světě vlastně jen dva druhy lidí. Lidé dobří a lidé zlí. Ano, takoví jsou v každé lidské společnosti, ale tato úvaha je o něčem jiném. Tím myslím, co je v jedné většinové společnosti bráno jako slušné, obvyklé a tradiční, to ve společnosti jiné může být bráno jako pravý opak. A o to zde jde. To, co například Evropan pokládá za přednost, pokládá Arab nebo cikán za slabost. Pracovitost je v Evropě a potažmo v angloamerické kultuře pokládána za vlastnost kladnou. Ne tak mezi cikány, Araby a podobně. Jen slabí a blbí se živí prací. Zrovna tak to je se lhaním, podváděním, podplácením a podobně, jenže naopak. V Evropě vlastnosti zavrženíhodné, ve zmíněných etnikách a většině Asie zcela normální a k dokonalosti dovedené.:-/

3 1
možnosti
JR

J52a93r33a 79R92a94n94k

5. 9. 2015 0:01

Cekala jsem s usmevem, kdyz zacnete opet "politicky", mate zde kamarada ze strany, pana Uhni.;-D

0 0
možnosti
PL

Ano, ideologie a náboženství je velmi dobrým prostředkem k zámince, zástírání pravých důvodu, k manipulaci, ke zvýšení odhodlání jednotek v boji. A toho je třeba se bát, běžný Evropan jako jste vy nebo já nebude mít proti jakoukoliv ideologii zfanatizovanému člověku šanci.

Ale nemáte pravdu, že by nejvíce válek bylo pouze kvůli náboženstí popřípadě kvůli ideologii. Příčina válek a motivace vstupu do války je mnohem častěji v ekonomické, sočiální či politické rovině, ať už se jedná politickou moc, dobývání či obranu území, historické ponížení nebo pouhou kořist a další. Obvykle je těchto příčin více více najednou.

0 0
možnosti
Foto

Možná, ale pak riskujete nakažení chorobu, proti níž nebude obrany. Vždy si musíte spočítat náklady toho či onoho rozhodnutí ex ante.

0 0
možnosti
  • Počet článků 108
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 906x
Povídky ze svého pestrého života jsem začal psát ve svých šedesáti letech na doporučení přátel.Žiji již 30 let v Kanadě BC. Se zájmem sledují politické dění v Čechách.

Seznam rubrik